Nova Godina u Berlinu

Nova destinacija

Novogodišnje putovanje

29.12.2019. - 02.01.2020.

Njemačka

od 1.590,00 KN / po osobi

Tko ne bi htio godinu započeti na Tropskom otoku?!

Maja Faber

Super provod s ekipom!

Berlin, prije gotovo 30 godina ujedinjena prijestolnica Njemačke, fascinira svojom veličinom i brojnim izuzetnim povijesnim spomenicima. Smješten na rijekama Spree i Havel na sjeveroistoku Njemačke, s više od 3,5 milijuna stanovnika, najveći je grad Njemačke i jedan od najvećih gradova Europe. Duga povijest njemačkog naroda, nekad ponosna i slavna, a nekad tragična i tužna, najbolje se osjeti u Berlinu. Brojni posjetitelji su oduševljeni znamenitostima iz vremena carskog Berlina, sa sjetom gledaju “ožiljke” iz vremena nacizma i simbole podijeljenog grada i naroda – između kapitalističkog zapada i komunističkog istoka. Berlin je danas grad koji se ponosi modernom arhitekturom, jakom klupskom scenom i izrazito mladim stanovništvom.

01 4870 515

Nazovite nas

PROGRAM

1. dan: 29.12.2019. (nedjelja) - POLAZAK RIJEKA/ZAGREB

1. dan: 29.12.2019. (nedjelja) – POLAZAK RIJEKA/ZAGREB

Polazak iz Rijeke i Zagreba u poslijepodnevnim satima. Vožnja preko Slovenije i Austrije te cijele Bavarske do Berlina, uz povremena zaustavljanja i pauze.

2. dan: 30.12.2019. (ponedjeljak) - RAZGLED BERLINA S LOKALNIM VODIČEM, SLOBODNO VRIJEME, VEČERNJI IZLAZAK

2. dan: 30.12.2019. (ponedjeljak) – RAZGLED BERLINA S LOKALNIM VODIČEM, SLOBODNO VRIJEME, VEČERNJI IZLAZAK

Dolazak u Berlin u podnevnim satima. Smještaj u hotel i kraće slobodno vrijeme za odmor. Slijedi upoznavanje znamenitosti Berlina, koje najbolje ocrtavaju povijest grada i njemačkog naroda. Panoramskim razgledom vidjet ćemo: poznatu aveniju Kurfürstendamm i memorijalnu crkvu Kaiser Wilhelm, Kaufhaus des Westens – drugu najveću robnu kuću u Europi, Potsdamer Platz s modernim Sony centrom, Stup pobjede, Spomenik holokaustu. Slijedi šetnja po povijesnom centru Berlina: Brandenburška vrata, ostaci Berlinskog zida, avenija Unter den Linden, hotel Adlon, Gendarmenmarkt, Humboldtovo sveučilište, Berlinska opera, Berlinska katedrala, muzej Altes (Stari muzej), Crvena vijećnica, crkva sv. Nikole – najstarija crkva u Berlinu, berlinski Televizijski toranj (Fernsehturm), Alexanderplatz na kojem se nalazi veliki trgovački centar Galeria Kaufhof, novi centar grada. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti poput shoppinga, obilaska muzeja i znamenitosti ili posjeta kojoj dobroj pivnici. Odmor te odlazak u neki od brojnih klubova (fakultativno) po kojima je Berlin poznat. Noćenje.

 

3. dan: 31.12.2019. (utorak) - POTSDAM; SLOBODNO POSLIJEPODNE U BERLINU, DOČEK NOVE GODINE

3. dan: 31.12.2019. (utorak) – POTSDAM; SLOBODNO POSLIJEPODNE U BERLINU, DOČEK NOVE GODINE

Dan je predviđen za samostalno razgledavanje Berlina ili fakultativni izlet u Potsdam, koji je svega sat vremena vožnje udaljen od Berlina i našeg smještaja. Izlet u Potsdam planiran je kao poludnevni izlet, kako bi se pri povratku stiglo još malo uživati u čarima Berlina. Potsdam je grad od velikog povijesnog značaja, ponajviše iz razloga što je bio prijestolnica Prusije. I dan danas se vidi raskoš grada smještenog, kako Nijemci kažu, između dvoraca i jezera. Potsdam je pun gradskih vrtova koji su pod zaštitom UNESCO-a, a najpoznatiji su: parkovi palače Sanssouci, Neuer Garten, Babelsberg, Glienicke te Otok paunova sa svojim dvorcima. U Potsdamu će nas dočekati lokalni vodič i provesti nas po najzanimljivijim mjestima u gradu. Nakon razgleda s lokalnim vodičem slijedi slobodno vrijeme u Potsdamu. Povratak u Berlin u popodnevnim satima. Putnike koji žele ostati uživati u čarima Berlina, autobus će iskrcati u centru, dok će ostali produžiti u hotel kako bi se odmorili i pripremili se za zadnji izlazak u ovoj godini (fakultativno). Noćenje.

4. dan: 01.01.2020. (srijeda) - TROPSKI OTOK; VEČERNJI IZLAZAK U BERLINU

4. dan: 01.01.2020. (srijeda) – TROPSKI OTOK; VEČERNJI IZLAZAK U BERLINU

Slobodno vrijeme za samostalne aktivnosti u Berlinu ili cjelodnevni fakultativni izlet do obližnjeg “Tropskog otoka”, jedinstvenog u Europi. Bivši zrakoplovni hangar u Brandenburgu pretvoren je u najveći zatvoreni vodeni park na svijetu. Iskoristite prvi dan Nove godine za kupanje na “tropskoj plaži”! Na ovom je “tropskom otoku” temperatura zraka konstantno 26°C, a temperatura vode između 28° i 31°C. Po povratku u hotel slobodno vrijeme za odmor i pripreme za večernji izlazak – odlazak na reprizu novogodišnjeg dočeka (fakultativno)! Noćenje.

5. dan: 02.01.2020. (četvrtak) - POVRATAK U RIJEKU I ZAGREB

5. dan: 02.01.2020. (četvrtak) – POVRATAK U RIJEKU I ZAGREB

Jutarnji polazak iz Belina prema Rijeci i Zagrebu. Povratak u Hrvatsku planiran je u kasnim noćnim satima.

UKLJUČENO U CIJENU:

 • Prijevoz turističkim autobusom DA

 • Smještaj i program prema opisu DA


 • Organizacija i priprema putovanja DA


 • Prijavnina od 75 KN po osobi (obvezna doplata) NE


 • Zdravstveno osiguranje u inozemstvu: 60 KN po osobi (opcionalna doplata) NE


 • Osiguranje od otkaza putovanja: 50 KN po osobi (opcionalna doplata; osiguranje se uplaćuje prilikom rezervacije, nije ga moguće ugovoriti naknadno niti manje od 14 dana uoči početka putovanja) NE


 • Turistička taksa (2 EUR po osobi po noćenju – obvezna doplata), plaća se na destinaciji NE


 • Ponuđene fakultative (opcionalna doplata), plaća se na destinaciji NE

PLAĆANJE:

Plaćanje aranžmana je moguće izvršiti kartično (Mastercard/Maestro karticama do maksimalno 12 beskamatnih rata (ovisno o banci izdavatelju); za ostale kartičare maksimalni broj rata ovisi o kartičaru i banci izdavatelju – http://collegium.eu/uvjeti-karticnog-placanja), gotovinski u poslovnicama agencije ili uplatom na žiro račun agencije / internet bankarstvom / općom uplatnicom.


 

VAŽNA NAPOMENA!!! Posebni Mastercard®/Maestro® popust moguće je ostvariti isključivo uz kartične uplate Mastercard ili Maestro karticama, fizički putem POS uređaja u poslovnicama agencije ili putem online linka za kartično plaćanje (koji će se nalaziti unutar dokumenta “Ponuda” kojeg ćete dobiti na e-mail nakon što Odjel bookinga obradi Vašu prijavnicu, ispod obračuna stavki – “Adresa za plaćanje kreditnom karticom: Pritisnite ovdje”). INTERNET BANKARSTVO (UPLATA NA RAČUN AGENCIJE) NIJE KARTIČNO PLAĆANJE I PONIŠTAVA UGOVORENI POPUST!


 

UVJETI GOTOVINSKE OTPLATE NA RATE:

 • Prilikom prve uplate plaća se akontacija: 50 KN po osobi (za prijave do 15.09.2019.) 1. RATA
 • Dodatnih 100 KN po osobi mora biti uplaćeno najkasnije do 15.10.2019. 2. RATA
 • Dodatnih 200 KN po osobi mora biti uplaćeno najkasnije do 15.11.2019. 3. RATA
 • Dodatnih 400 KN po osobi mora biti uplaćeno najkasnije do 01.12.2019. 4. RATA
 • Preostali iznos aranžmana (cjelokupni iznos umanjen za ranije uplaćene rate) mora biti plaćen najkasnije do 15.12.2019. PREOSTALI IZNOS

FAKULTATIVE:

 1. IZLET U POTSDAM – 20 EUR
 2. TROPSKI OTOK – 45 EUR

Uzimanjem paketa fakultativa ostvaruje se popust!

PAKET “UZMI SVE” = 59 EUR (UŠTEDA 6 EUR!)

SMJEŠTAJ

CIJENA ARANŽMANA UZ PRIJEVOZ UKLJUČUJE I ODABRANI SMJEŠTAJ
HOTEL IBIS BUDGET BERLIN HOPPEGARTEN 1* (NOĆENJE)Cijene po osobi
PREDREGISTRACIJSKA CIJENA uz popust za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama1.450,00 KN - RASPRODANO
REDOVNA CIJENA uz popust za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama1.590,00 KN
REDOVNA CIJENA (ostali oblici plaćanja)1.650,00 KN
NADOPLATA ZA PRAZAN LEŽAJ700,00 KN po ležaju

*Predregistracijske cijene vrijede najkasnije do 14.06.2019. (ovisno o raspoloživosti kapaciteta)
**Cijene uz Mastercard®/Maestro® popust vrijede isključivo uz plaćanje navedenim karticama, do popunjenja kapaciteta po akcijskim cijenama.
***U slučaju većeg broja zainteresiranih (grupa = minimum 8 putnika) javiti se na matija.blazevic@collegium.eu radi mogućeg ostvarenja dodatnih popusta (ukoliko se ostvari popust na nekoj od aktualnih akcija popusti se međusobno ne zbrajaju).

MOŽDA TI SE SVIDI

Collegium putovanja d.o.o

Jarunska 2/12
10000 Zagreb
OIB: 67891715571
ID kod: HR-AB-01-080597984
Collegium_Logo_250px

NG_Footer

Poslovnica Zagreb

 •   Jarunska 2, Zagreb

 •    Tel:: +385 1 4870 515

 •    Mail: infohr@collegium.eu

         

Poslovnica Rijeka

 •   Ribarska 1a, Rijeka

 •    Tel:: +385 51 413 955

 •    Mail: infori@collegium.eu

         

Dodatne informacije

© Copyright 2019 by Collegium putovanja d.o.o. - Made With In Zagreb