Apsolventski izlet 2024

Cijena od €379 Bonus Akcija: SECOND MINUTE CIJENA

Apsolventski izlet Zakintos

 

💥 Collegiumovo legendarno studentsko putovanje se vraća! Između 20. i 28. rujna 2024. vraćamo se na Zakintos, najjužniji otok u Jonskom moru. Zakintos ima sve što možete poželjeti za potpuni odmor: plavo-zeleno more, duge pješčane plaže i gradove u kojima se život odvija 24/7.

💥 Baš kao i naše Apsolventsko putovanje i ovaj grčki otok ima bogatu tradiciju, a njegovu ljepotu opjevali su već stari Mlečani. Mi ćemo mu pjevati drugačije melodije kada budemo putovali kroz vrijeme na tematskim zabavama i učiniti naše apsolventsko putovanje bezvremenskim. Za razliku od drugih apsolventskih putovanja mi znamo što radimo! Od 1996. godine čitave generacije studenata s nama uče što znači pravi apsolventski odmor. U 28 godina organizirali smo čak 2000 zabava za više od 50.000 mladih.

❗OVO JEDNOSTAVNO MORATE DOŽIVJETI JEDANPUT U ŽIVOTU❗

 Zašto je Collegium Apsolvent najbolji?

Idilične Instagram lokacije
Rajske plaže i more
Jedinstvena grčka kultura i kuhinja
Zabava na plaži + zabava na bazenu + zabava na brodu = zabava 24/7
Iskustvo: 28 godina | 2000+ zabava | 50.000+ partijanera

CIJENA PAKETA UKLJUČUJE:
 • Prijevoz autobusom
 • Prijevoz brodom
 • 6X noćenja
 • Animacijska ekipa

Smještaj

APSOLVENTSKI PAKET U STUDIO APARTMANIMA 2*

Cijena po osobi već od: €459 379
Rezerviraj

Studio apartmani nižeg standarda nalazi se u neposrednoj blizini noćnih klubova u mjestu Laganas. Primjeren je za mlade, nudi 50 spavaćih mjesta, odličan je za druženje. Svaki studio apartman opremljen je mini kuhinjom.

 

Što uključuje??
 • Za 3-4 osobe
 • TOP CIJENA
 • U neposrednoj blizini noćnih klubova
 • Bazen

Najbolje prihvaćen smještaj među gostima Collegiuma. Uključuje All inclusive – doručak, ručak (kada nismo na izletu) i večera. Nalazi se na glavnoj ulici, samo korak od diskoteka i barova. U neposrednoj blizini nalaze se i restorani brze hrane. Pored toga ponuda uključuje i neograničenu konzumaciju lokalnih pića u hotelskom baru.

 

Što uključuje??
 • Za 2-4 osobe
 • All inclusive
 • TOP CIJENA
 • Bazen

DODATNA PONUDA

Osiguranje rizika otkaza (ZRO)

Pripremate li se za apsolventsko putovanje? Sjajno! Ali bez osiguranja rizika otkaza? Radije ne! Prije polaska može se dogoditi nepredvidiv događaj koji može rezultirati otkazivanjem putovanja. Ako kupite ZRO i ispunite uvjete otkazivanja, osiguravajuće društvo će vam nadoknaditi novac. Možete kupiti tijekom procesa rezervacije.

Zdravstveno osiguranje s asistencijom u inozemstvu

Generali inozemstvo je osiguranje za inozemstvo koje pokriva cjelokupnu profesiju hitnog prijevoza, liječenja i medicinske usluge kod javnih i privatnih liječnika. Možete kupiti tijekom procesa rezervacije.

Collegium paket izleta i pogodnosti

Na odredištu ćete moći birati između raznih tura, dnevnih izleta na plaže, izleta brodom i večernjih zabava. Možete kupiti na odredištu. Paket izleta se kupi na odredištu

PROGRAM IZLETA

Ova godina je vrijeme za vašu generaciju, vrijeme za vas. Ne propustite priliku i postanite dio najveće party tradicije. Izleti su dio Collegiumovih turističkih paketa i pogodnosti dostupnih na odredištu. Program će se provoditi uz uvažavanje svih važećih sigurnosnih mjera i protokola u području putovanja i turizma.

BOAT PARTY

Cjelodnevni izlet brodom do najljepšeg dijela otoka gdje se nalazi Zaljev krijumčara.
Okružit će nas prekrasan pogled na prekrasne uvale i špilje, more i sunce. Uskočite u duboko plavo more i istražite prekrasne uvale; plivanje pored brojnih morskih špilja pa čak i druženje s našim jonskim prijateljima - dupinima! Po mnogim studentima najbolji izlet cijelog tjedna.

CASA PLAYA & ST. NICHOLAS BEACH

Dva izleta, na dvije rajske plaže. U rajskom Casa Playa Beach Clubu na kraju Banana Baya plesat ćemo se uz zavodljive glazbene ritmove. Zlatna pješčana plaža, pogled na plavo-zeleno more, beskrajno seksi tijela i čarobni trg sv. Nikole neće vas ostaviti ravnodušnima!

POOL PARTY

Luksuzni MANSION pool klub s ogromnim party bazenom i bogato opskrbljenim barom jedan je od top dijelova Zakynthosa gdje ćemo svi na jedan dan postati legende Baywatcha.

POSJET ULJARI

Gdje god putovali, gdje god stigli, prije ili kasnije moramo nešto pojesti. Uz zanimljivu povijest, jedinstvene plaže i puno zabave, grčka kuhinja nam ne smije ostati nepoznata. Stoga ćemo jedno od poslijepodneva otići na prezentaciju i degustaciju grčkih ulja.

VEČERNJE ZABAVE

Prepustite se grčkim snovima i dopustite im da u vama potaknu najluđe ideje! Party dobrodošlice, Toga party, Balkan party, Electro Vibes i Trash party u klubovima Rescue, Zeros i Barcode. . Glazbeno putovanje kroz najveće hitove prošlosti i hitove današnjice.

Dodatna objašnjenja

Kako izgleda putovanje u Grčku?

Put s autobusom iz Hrvatske do brodskog pristaništa u Anconi traje između 6 i 9 sati. Svi autobusni prijevozi i grupna zaustavljanja usklađeni su s važećim zakonima i dopuštenim vremenom vožnje pojedinog vozača.

Iz Ancone predviđen je put s brodskim prijevozom do Grčke. Surađujemo sa grčkim brodarskim tvrtkama Supefast, Anek Lines, Hellenic Seaways i Grimalni Lines. Cijena prijevoza za putnika na palubi uključena je u cijeni osnovnog aranžmana. Oni koji žele dodatno platiti smještaj u brodskoj kabini AB4 i time ugodnije putovati do Grčke, to lako mogu učiniti u procesu prijave. Brodske kabine dostupne su ovisno o dostupnosti prijevoznika. Plovidba iz talijanske luke Ancona do grčke luke Igoumenitsa traje oko 16-18 sati. Nakon dolaska u luku Igoumenitsa slijedi vožnja autobusom (3-4 sata) do luke Kyllini, odakle je još kraća vožnja (1,5 sati) trajektom do otoka Zakynthos. Predviđeni dolazak na otok Zakynthos je drugog dana putovanja tijekom poslijepodneva.

Što uključuje cijena aranžmana?

– Autobusni prijevoz turističkim autobusom na relaciji Slovenija – Ancona – Slovenija;
– Parkirnine, cestarine i ostale pristojbine;
– Pomorski prijevoz na relaciji Ancona – Igoumenitsa; Patras – Ancona (putnik na palubi);
– Pomorski prijevoz Kyllini – Zakynthos – Kyllini;
– Pratnja slovenskog autobusa na brodu;
– Autobusni prijevoz od luke do hotela i natrag;
– 6x noćenje u odabranoj smještajnoj jedinici (sobe s 3-4 kreveta) na Zakynthosu;
– Pratnja predstavnika agencije tijekom cijelog putovanja;
– Prisutnost animacijskog tima i tima prve pomoći;
– Organizaciju putovanja i PDV.

Koje su nadoplate dostupne?

– Prijavnina (10 €/osoba; naplaćuje se prilikom prijave);
– Turistička pristojba (1,5 €-7€/soba/dan; cijena ovisi o kategorizaciji hotela; naplaćuje se prilikom prijave).
– Povratni depozit (40€/osoba, plaća se na odredištu; vraća se pri povratku, ako nema štete u smještaju).
– Dvokrevetna soba u hotelu 4* (65€/osoba; plaća se prilikom prijave);
– Kabina AB4 za jednosmjerni prijevoz brodom (140€/kabina; plaća se prilikom prijave);
– Fakultativni paketi izleta, razgledavanja i zabave (110€-140€; plaća se na odredištu);
– Osiguranje rizika otkaza putovanja (OROP) putem osiguravajuće kuće Generali (plaća se prilikom prijave);
– Zdravstveno osiguranje s asistencijom u inozemstvu GENERALI INOZEMSTVO (plaća se prilikom prijave).

Izlet je predviđen isključivo za osobe koje su starije od 18 godina ili više.

KAKO JE BILO NEKADA?

BONUS AKCIJA: