Student Island

Zakynthos

Studentsko putovanje

21/09/19 do 28/09/19

Grčka

od 2.390,00 KN / po osobi

Ekipi i meni je ovo bio jedan od najboljih ljetnih provoda.

Marko Tomić

Neka putovanja trebaju reprizu!

Student Island najveće je putovanje za studente i mlade iz Hrvatske koje se kontinuirano organizira već više od 20 godina! Domaćin projekta je otok Zakynthos koji je najpopularnija party destinacija u Grčkoj, a zbog svojih prelijepih plaža i jedan od najljepših otoka. Party meka otoka je grad Laganas gdje su svi naši putnici smješteni, a ludi provodi te nezaboravne noći zagarantirani!

01 4870 515

Nazovite nas

PROGRAM

1. dan – 20. & 21. 09.2019. POLAZAK

Polazak iz Zagreba, Rijeke i Pule u kasnim večernjim satima. Napuštamo Lijepu našu uz noćnu vožnju preko Slovenije, sjeveroistočne Italije, pa sve do luke Ancona gdje se u poslijepodnevnim satima ukrcavamo na brod za Grčku. Na brodu nas očekuje okupljanje i upoznavanje grupe te druženje na palubi uz gitaru dugo u noć.

2. dan – 22.09.2019. PATRAS – ZAKYNTHOS - WELCOME PARTY

Iskrcavanje u luku Patras u poslijepodnevnim satima. Nakon sigurnog pristanka u jednu od najprometnijih luka ovog dijela Sredozemlja, autobusom nastavljamo putovanje prema luci Kilini, u kojoj nas čeka trajekt za otok Zakynthos. Nakon jednosatne vožnje trajektom, pristajemo u luku glavnog grada otoka Zakynthosa. Iz luke nam slijedi kratka vožnja do Laganasa – prijestolnice zabave na otoku, gdje se ujedno nalaze i naši smještajni kapaciteti. Slijedi smještaj u hotel te večera prije izlaska (Club nights – fakultativno). Čeka nas prvi noćni provod u Grčkoj te zabava do ranih jutarnjih sati.

3. dan – 23.09.2019. ZAKYNTHOS - BANANA BEACH - SUPERHEROES NIGHT

Nakon doručka svoj drugi dan na otoku provodimo na jednoj od najljepših plaža na otoku – Banana Beach (fakultativno). Riječ je o prelijepoj plaži s baldahinima, ležaljkama, cocktail barom, restoranom i terenom za odbojku na pijesku. Uz uživanje na grčkom suncu i brčkanje u Jonskom moru, Collegium animacijski tim će organizirati i turnir u odbojci na pijesku gdje će se grupe međusobno natjecati i „braniti boje“ svog autobusa. U kasnijim poslijepodnevnim satima planiran je povratak u hotel te odlazak na večeru. Nakon večere planiran je organizirani odlazak u jedan od klubova u Laganasu gdje vas čeka Superheroes Night (fakultativno). Zagarantirana zabava cijelu noć.

4. dan – 24.09.2019. ZAKYNTHOS - BOAT PARTY - PLAŽA NAVAGIO - TOGA NEON PAINT PARTY

Nakon doručka iz Zantea krećemo Boat Partyjem (fakultativno) prema spektakularnoj plaži Navagio – najljepšoj plaži na otoku te najpoznatijoj plaži u Grčkoj općenito. Dan će tako biti ispunjen vrućim ljetnim ritmovima i uživanjem na bajkovitoj plaži. Po povratku s plaže Navagio stižemo na večeru. Poslije večere nas čeka pravi grčki tematski party – Toga Neon Paint Party (fakultativno), na kojem ćete unijeti malo neonskog šarenila u vaše grčke božanske outfite.

5. dan – 25.09.2019. ZAKYNTHOS - ULJARA - VINARIJA - SAINT NICHOLAS

Nakon doručka se vozimo u smjeru tradicionalne uljare, gdje ćemo doznati kako nastaje vrhunsko maslinovo ulje, te stare vinarije u kojoj ćemo uz pomoć simpatičnih domaćina upoznati proces stvaranja vina, vinske podrume i za kraj degustirati nekoliko vrsta autohtonih vina proizvedenih na otoku (fakultativno). Poslijepodne je rezervirano za uživanje na plaži Saint Nicholas na jugoistoku otoka (fakultativno). Na toj pješčanoj plaži nas očekuje uživanje, odmor, animacijske igre i morski adrenalinski sportovi za one najhrabrije. U taverni koja je na samoj plaži postoji mogućnost toplog obroka. Na Saint Nicholas Beachu uživamo sve do kasnih poslijepodnevnih sati, nakon čega se vraćamo u hotel i idemo na večeru. Slijedi nezaboravni noćni izlazak u jednom od klubova (fakultativno).

6. dan – 26.09.2019. ZAKYNTHOS - GLAVNI GRAD ZANTE - LAGANAS BEACH - WELCOME TO THE JUNGLE

Nakon doručka slijedi posjet glavnom gradu otoka – Zanteu (fakultativno), gdje ćemo imati slobodno vrijeme za šetnju gradom, grčku kavu, kupovinu suvenira, razglednica… Po povratku u Laganas slijedi uživanje na plaži u našoj prijestolnici zabave. Dugačka pješčana plaža koja se prostire duž cijelog mjesta idealna je za picigin i ostale zabavne igre u plićaku. Centar dnevnog zbivanja će biti Republic Beach Club (fakultativno) koji ima sve potrebno za uživanje – ležaljke, bazen, cocktail bar te separee s baldahinima. Uz hvatanje zadnjih zraka grčkog sunca za savršen ten, moći ćete sudjelovati i u raznim animacijskim igrama s bogatim nagradama. Kasnije poslijepodne odlazimo na večeru i spremamo se za posljednji izlazak u Grčkoj. Tematska poslastica za kraj je Welcome To The Jungle Party u jednom od klubova (fakultativno).

7. dan – 27.09.2019. – ZAKYNTHOS - PATRAS

Nakon zadnje lude noći na Zakynthosu i doručka, krećemo prema glavnom gradu Zakynthosa gdje nas čeka trajekt te nakon jednosatne vožnje prelazimo na kopno. Slijedi vožnja do luke Patras te ukrcaj na brod za Anconu u popodnevnim satima. Večernja zabava na brodu.

8. dan – 28. & 29.09.2019. – ANCONA - HRVATSKA

Povratak u Italiju u poslijepodnevnim satima, vožnja preko Italije i Slovenije do Hrvatske. Povratak u Hrvatsku u ranim noćnim satima.

UKLJUČENO U CIJENU:

 • Prijevoz turističkim autobusom i brodom do/s destinacijeDA
 •  
  Odabrani smještajDA
 •  
  Organizaciju i pripremu putovanja DA

*Napomena: Fakultativni program i izleti nisu uključeni u cijenu

DOPLATE UZ ARANŽMAN:

 • PRIJAVNINA: 75 KUNA PO OSOBI (obavezna doplata prilikom prijave)
 • BRODSKA KABINA – 1.200 KUNA (ZA 4 OSOBE U OBA SMJERA, opcionalna doplata; putnici koji ne rezerviraju kabinu nemaju organiziran smještaj na brodu već samo prijevoznu kartu)
 • ZDRAVSTVENO OSIGURANJE – 140 KUNA po osobi (opcionalna doplata)
 • OSIGURANJE OD OTKAZA = 80 KN po osobi (opcionalna doplata; osiguranje se uplaćuje prilikom rezervacije, nije ga moguće ugovoriti naknadno niti manje od 14 dana uoči početka putovanja)
 • DOPLATA ZA DVOKREVETNU SOBU – 100 KN po osobi
 • Doplata za jednokrevetnu sobu u iznosu od 50% cijene osnovnog aranžmana (svi koji se sami prijavljuju dužni su uzeti jednokrevetnu sobu)
 • Nadoplata za doručke u hotelu 3* (paket 5 doručaka) – 190 KN po osobi
 • Nadoplata za večere u hotelu 3* (paket 5 večera) – 300 KN po osobi

DOPLATE NA DESTINACIJI:

 • TURISTIČKA TAKSA (obavezna doplata na destinaciji) – 1€ PO OSOBI PO NOĆENJU
 • PAKETI FAKULTATIVA PONUĐENI UZ PROGRAM (opcionalna doplata na destinaciji)

PLAĆANJE:

Plaćanje aranžmana je moguće izvršiti kartično (Mastercard/Maestro karticama do maksimalno 12 beskamatnih rata (ovisno o banci izdavatelju); za ostale kartičare maksimalni broj rata ovisi o kartičaru i banci izdavatelju – http://collegium.eu/uvjeti-karticnog-placanja), gotovinski u poslovnicama agencije ili uplatom na žiro račun agencije / internet bankarstvom / općom uplatnicom.


 

VAŽNA NAPOMENA!!! Posebni Mastercard®/Maestro® popust moguće je ostvariti isključivo uz kartične uplate Mastercard ili Maestro karticama, fizički putem POS uređaja u poslovnicama agencije ili putem online linka za kartično plaćanje (koji će se nalaziti unutar dokumenta “Ponuda” kojeg ćete dobiti na e-mail nakon što Odjel bookinga obradi Vašu prijavnicu, ispod obračuna stavki – “Adresa za plaćanje kreditnom karticom: Pritisnite ovdje”). INTERNET BANKARSTVO (UPLATA NA RAČUN AGENCIJE) NIJE KARTIČNO PLAĆANJE I PONIŠTAVA UGOVORENI POPUST!


 

UVJETI GOTOVINSKE OTPLATE NA RATE:

 
 •  
  Prilikom prve uplate plaća se akontacija: 200 KN po osobi (potrebno platiti u roku od 3 dana od prijave). Nakon 1.2.2019. akontaciji se pribrajaju i sve rate koje su trebale biti uplaćene do datuma prijave.1. RATA
 •  
  dodatnih 400 KN po osobi, mora biti uplaćena najkasnije do 1.2.2019.2. RATA
   
 •  
  dodatnih 400 KN po osobi, mora biti uplaćena najkasnije do 1.4.2019.3. RATA
 •  
  dodatnih 400 KN po osobi, mora biti uplaćena najkasnije do 1.6.2019.4. RATA
 •  
  Preostali iznos aranžmana (cjelokupni iznos umanjen za ranije uplaćene rate) mora biti plaćen najkasnije do 1.9.2019.PREOSTALI IZNOS

FAKULTATIVE

MALI GRK:
Club nights
posjet Saint Nicholas Beach
posjet lokalnoj vinariji i uljari
posjet glavnom gradu Zante
posjet Banana Beach
Republic Beach Day Party


PRAVI GRK:
Club nights
posjet Saint Nicholas Beach
posjet lokalnoj vinariji i uljari
posjet glavnom gradu Zante
posjet Banana Beach
Republic Beach Day Party
Boat party
plaža Navagio


 

*CIJENE PAKETA FAKULTATIVA BIT ĆE OBJAVLJENE NAKNADNO!

SMJEŠTAJ

5 noćenja u odabranom hotelu; dodatne usluge ovise o odabiru
CJENIK PAKET ARANŽMANA (prijevoz autobusom i brodom + odabrani smještaj)Hotelski smještaj 3* (5 noćenja, moguća nadoplata za pakete doručaka i večera)Hotelski smještaj 4* (5 noćenja s polupansionom)
EARLY BIRD CIJENA po osobi uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama (za prijave do 15.02.2019.)1.990,00 KN2.590,00 KN
EARLY BIRD CIJENA po osobi za sve ostale oblike plaćanja (za prijave do 15.02.2019.)2.190,00 KN2.790,00 KN
FIRST MINUTE CIJENA po osobi uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama (za prijave od 15.02.2019. do 15.04.2019.)2.190,00 KN2.790,00 KN
FIRST MINUTE CIJENA po osobi za sve ostale oblike plaćanja (za prijave od 15.02.2019. do 15.04.2019.)2.390,00 KN2.990,00 KN
REDOVNA CIJENA po osobi uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama (za prijave od 15.04.2019. do datuma putovanja ili isteka zaliha)2.390,00 KN2.990,00 KN
REDOVNA CIJENA po osobi za sve ostale oblike plaćanja (za prijave od 15.04.2019. do datuma putovanja ili isteka zaliha)2.590,00 KN3.190,00 KN

MOŽDA TI SE SVIDI

KnockOut Snow Festival

Nova Godina 2020

Razna europska i daleka putovanja!

Student Island

© Copyright 2019 by Collegium putovanja d.o.o. - Made With In Zagreb