TITLE

DESCRIPTION

Ovo su novogodišnji dočeci koje ćeš još godinama prepričavati!

 

Bliži se kraj 2016. godine, a pred tobom je jedna iznimno važna odluka: Gdje dočekati Novu 2017. godinu? Ako od novogodišnjeg dočeka očekuješ da bude lud i nezaboravan, novogodišnji aranžmani koje smo pripremili u Collegiumu pravi su izbor za tebe – jer ove novogodišnje dočeke nećeš prepričavati ekipi tjednima, nego godinama!

HIT DESTINACIJE ove godine su Budva, Krakow i Beograd! Rimini, mondeno turističko odredište s beskrajnim pješčanim plažama, nova je destinacija koju smo ove godine dodali u našu ponudu i koja će zasigurno oduševiti sve one koji žele dočekati 2017. na Mediteranu. Skopje ili Sarajevo idealne su destinacije za one koji u 2017. godinu žele ući uz dobro poznate balkanske okuse i zvuke koji garantiraju dernek za pamćenje. U susjedstvu vam svoje čari nudi i “kraljica Dunava” Budimpešta, ali želite li se ipak malo udaljiti s brdovitog Balkana i vidjeti kako se partija nešto sjevernije, Prag i Bratislava čekaju na vas.

Koju god od destinacija odabrali, osim ludih noćnih provoda s tematskim partyjima i pohodom na lokalne barove i klubove, kao i nezaboravnog novogodišnjeg dočeka, čekaju vas i brojni dodatni programi i izleti koje je Collegium pripremio za vas. U novogodišnju avanturu zaputit ćete se s veselom i otkačenom mladom ekipom suputnika te timom uvijek dobro raspoloženih mladih i stručnih vodiča.

Sve dodatne informacije o Collegium – Nova godina 2017. programima možete doznati na službenoj stranici www.collegium.eu, a ne zaboravite lajkati i Collegiumovu novogodišnju Facebook stranicu koja vam donosi akcije i popuste. Požurite s prijavom kako ne biste ostali bez svog mjesta!

Collegium putovanja d.o.o

Jarunska 2/12
10000 Zagreb
OIB: 67891715571
ID kod: HR-AB-01-080597984
Collegium_Logo_250px

NG_Footer

Poslovnica Zagreb

  •   Jarunska 2, Zagreb

  •    Tel:: +385 1 4870 515

  •    Mail: infohr@collegium.eu

         

Poslovnica Rijeka

  •   Ribarska 1a, Rijeka

  •    Tel:: +385 51 413 955

  •    Mail: infori@collegium.eu

         

Dodatne informacije

© Copyright 2019 by Collegium putovanja d.o.o. - Made With In Zagreb