Student Beachville

STUDENT BEACHVILLE Omiš 2017. – 5 dana (21.-25.9.2017.)

Na Beachvillu se sve odvija na plaži. Na plaži živiš, uživaš, partijaš. Kad trebaš odmor, vratiš se nazad u prirodu u svoj šator, ili prije još skočiš u jacuzzi luksuzne mobilne kućice. Kad ti postane prevruće, zaplivaš u prelijepom moru, a uz to se u svakom slučaju osvježiš u obližnjem baru. I sve to naravno na plaži!

U međuvremenu odkrivaš skrivene koncerte, plešeš u ludim nočnim klubovima, ploviš do najljepše plaže na Jadranu (Zlatni rat na Braču) i pišeš svoju povijest u legendarnim gradovima Dalmacije (Dubrovnik, Split, Makarska).

Zavladaj plažom!

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan 

Smještaj u mobilnim kućicama ili šatoru je vaš izbor. Poslijepodne nas čeka »Warm up beach party« na plaži u kampu, i na večer još »Tutti Frutti« party s glazbom naše mladosti.

2. dan

Cijelodnevni »Crazy Cirkus boat party« počinje već ujutro, plovimo na otok Brač, na najlepšu plažu na cijelom Jadranu-na Zlatni Rat. Sunce, vjetar u kosi, dobra zabava na brodu.

Navečer se uputimo u prelijepu Makarsku, šetnja po rivijeri i večernji koncert glazbene skupine Mejaši. To bude zacijelo dobar provod!

3. dan

Kad se ujutro malo naspavamo i skupimo snagu za nov dan, sljedi zabava na plaži uz glazbeni događaj »RnB Explosion« Collegium je pripremio i Olimpijske igre na plaži, turnir u odbojci na pijesku i još, još, još toga..

Navečer sljedi prava enrgetska poslastica. S brodićima se uputimo u kanjon rijeke Cetine, i kad dođemo u skrivene dijelove šumice, čeka nas »Secret forest party« s legendarnom slovenskom skupinom Šank Rock!

4. dan

Dnevni event »Tropical Beach party« u klubu Borika će otvoriti glazbena skupina Kleen, DJ ritam u kombinaciji s ženskim glasom, gitarom i saksofonom, to će sigurno podići raspoloženje! A tu je još i pjena party. Nezaboravno!

Svi avanturisti imat će priliku odlučiti se za izlet u Dubrovnik. Razgledavanje povijesnog grada putevima lokacija na kojima se snimala legendarna serija »Game of Thrones«.

Za zadnju večer u Beachvillu najprigodnija je glazbena skupina Mambo Kings. Sami hitovi od početka do kraja koncerta. To bude definitvno savršen kraj putovanja!

5. dan

Još jedan skok u vodu i idemo nazad doma. Na povratku ćemo se još zaustaviti u Splitu. Piće, ručak, eventualno šoping, pa nazad doma

CIJENA ARANŽMANA (uključuje prijevoz autobusom i smještaj):

Kamp – već postavljen Collegium šator – 600,00 KN

Mobilna kućica Relax 5 osoba – 820,00 KN

Mobilna kućica Relax 7 osoba – 820,00 KN

Mobilna kućica Studio 3 osobe – 890,00 KN

Mobilna kućica Premium Lodge 4 osobe – 970,00 KN

CIJENA UKLJUČUJE: DOPLATE: DOPLATE NA DESTINACIJI:
  • 4x noćenja u šatoru ili mobilnoj kućici
  • osnovno osiguranje u slučaju nezgode, organizacija putovanja, pratnja pratitelja, dnevni i večernji događaji koji se po programu odvijaju u kampu
  • Organizaciju i pripremu putovanja
  • Prijavnina od 75,00 KN po osobi
  • Turistička taxa (1 EUR po osobi po noćenju / obavezna doplata)
  • Fakultativni izleti (opcionalna doplata)
  • Doplata za završno čišćenje (odnosi se samo na mobilne kućice) – 260,00 KN
PLAĆANJE:
  • Plaćanje se može izvršiti jednokratno ili u gotovinskim ratama / kartično na 6-12 rata (ovisno o banci izdavatelju kreditne kartice)
  • Prilikom prve uplate plaća se akontacija: 400 KN po osobi (potrebno platiti u roku od 3 dana od prijave). Nakon 1.8.2017. akontaciji se pribrajaju i sve rate koje su trebale biti uplaćene do datuma prijave.

© Copyright 2019 by Collegium putovanja d.o.o. - Made With In Zagreb